Aktuelt

 

 Bliv fri af (eksamens)angst

 og stress og bekymringer 

 Ring 20666084 - Tine Baier

 

Fordelagtig rabat ved klippekort - se Praktisk info og priser!

 

 

 

 

 

Læs mere >>

x
Tilbagemeldinger

 

"Jeg havde ikke siddet her med nyt job, hvis ikke jeg var blevet coachet af dig. Så havde jeg hængt i de samme dårlige undskyldninger, som jeg har gjort de sidste to år".

 

Hanne Roed, sekretær

 

"Har tænkt meget over "det du har gjort ved mig", og er lige forbavset hver gang, havde jeg da bare gjortdet noget før".

 

Karina J., gymnasieelev

 

Læs mere >>

x
Presse

 

Læs artiklerme

 

 

 

 

 

Læs mere >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan håndterer du udfordringer uden stress og bekymringer

 

Ring eller mail på 2066 6084 eller info@mind-u.dk.

Nyt! Du kan også møde mig online på chatten www.hypnoterapihuset.dk.

 

Står du over for vanskelige udfordringer, eller føler du dig presset, bekymret eller stresset? Lær med effektiv korttidscoaching at håndtere udfordringerne, milepælene, valgene og beslutningerne i dit liv med nyttige indsigter og værktøjer ved hånden.

 

Tine Baiers korte forløb starter med tre sessioner, hvortil der knyttes klippekortrabat. Vælger du imidlertid en enkelt session, giver det dig anledning til at finde ud af, hvad du kan bruge coaching til på personligt eller arbejdsmæssigt plan.

 

Ring eller mail på 2066 6084 eller info@mind-u.dk.

 

I min coaching arbejder vi med afdækning af problemstillinger, målsætning og dynamisk samarbejde. Her finder vi ud af, hvilke forhindringer der vanskeliggør dine mål, hvorfor, og hvad vi kan gøre for at hjælpe dig på vej.

 

Coaching er derved lige så effektiv en arbejdsmetode, hvad enten der er tale om børn, unge eller voksne mennesker.

 

Står du over for et aktuelt dilemma, et personligt mål, som ikke vil lykkes, eller i en situation, hvor du har brug for at vende dine tanker og muligheder, kan coaching være svaret for dig, og du er meget velkommen til at rette henvendelse og afklaring, spørgsmål og/eller tidsbestilling.

 

Tine Baier arbejder såvel med privatpersoner som professionelle fagpersoner og fortrinsvist med en-til-en-coaching.

 

Ønsker du coaching og konsulentbistand til eller i din virksomhed, kontakt da Poul Baier, ledelses-, proces- og virksomhedskonsulent.

 

Poul Baier benytter bl.a. en fremgangsmåde, der er inspireret af Robert Kegan og Lisa Laheys videnskabelige arbejde med at forstå, hvorfor det er så vanskeligt for os at gennemføre nogle bestemte forandringer også selv om gevinsten ved at gøre det er indlysende.

 

Med udgangspunkt i Kegan og Laheys teori og metode hjælper Poul dig med at få øje på din ubevidste, men ofte meget stærke modstand mod en bestemt forandring. Det er nemlig denne modstand, der kan få dig til at spænde ben for dig selv igen og igen. Derved åbnes muligheden for at komme i mål med dine ønsker.

 

Få hjælp til at finde ud af, hvad din ubevidste modstand mod forandring går ud på, og brug din viden til at gå efter dit mål på en måde, der markant øger dine chancer for at lykkes i 2012.

 

Kontakt Poul direkte på 5189 3100 eller p.baier@mind-u.dk.

 

 

 

 

 

 

Mind U  Immervad 1, 8000 Aarhus C tlf.: 20 66 60 84  e-mail: info@mind-u.dk

Tine Baier

Cand.mag. og indehaver

Manning-certificeret lifecoach

NGH-certificeret hypnoterapeut

www.mind-u.dk © 2012

 
life coaching
 Bestil tid pr. e-mail her >>
 Kontakt mig på tlf. 20 66 60 84
@  Tip en ven!