Aktuelt

 

 Bliv fri af (eksamens)angst,

 stress og bekymringer med

 korte, intensive forløb

 

 

 Fremadrettet samarbejde 

Konkrete værktøjer

og målbare resultater

 

 

 

 

 

 

Læs mere >>

x
Tilbagemeldinger

 

"Jeg havde ikke siddet her med nyt job, hvis ikke jeg var blevet coachet af dig. Så havde jeg hængt i de samme dårlige undskyldninger, som jeg har gjort de sidste to år".

 

Hanne Roed, sekretær

 

"Har tænkt meget over "det du har gjort ved mig", og er lige forbavset hver gang, havde jeg da bare gjortdet noget før".

 

Karina J., gymnasieelev

 

Læs mere >>

x
Presse

 

Læs artiklerme

 

 

 

 

 

Læs mere >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad siger klienterne?

 

Ring eller mail på 2066 6084 eller info@mind-u.dk.

Nyt! Du kan også møde mig online på chatten www.hypnoterapihuset.dk.

 

 

Om eksamensangst:

 

Timerne med dig har hjulpet mig et stort skridt videre, hvilket har medført, at jeg ikke har været så nervøs op til eksamenerne. Jeg har haft det forholdsvist godt og haft ro i sindet - og har taget det efter omstændighederne stille og roligt. Jeg har følt mig parat til eksamenerne og ikke tænkt negativt, men derimod positivt. Jeg ved endnu ikke, hvad mine planer er, men jeg kontakter dig selvfølgelig - hvis jeg får brug for mere coaching.

 

Tine, jurastuderende

 

Med blot 2 sessioner har jeg endelig fået styr på mine negative tanker om mine egne evner og kunnen. Jeg har fået redskaber til at hjælpe mig selv igennem de sider af mit studium, som før syntes uoverkommelige, og som ofte fik med til at tænke på at gå andre veje.

 

Det er en befrielse at kunne kontrollere de negative tanker, så de ikke kontrollerer mig, og det har lettet helt utroligt mange ting i min hverdag.

 

Maria Schultz - sygeplejestuderende

 

Jeg lovede jo at give lyd fra mig efter eksamen, og jeg kan kun sige, at det er gået over alt forventning. Jeg ved selvfølgelig ikke, om jeg er bestået endnu, men har en god fornemmelse i maven. jeg var slet ikke så skræmt, som jeg før har været og følte mig heller ikke stresset, da jeg sad derinde. Den berømte klap jeg frygtede var der heller ikke nogen af, så alt i alt må jeg jo sige at det har virket det du har gjort for mig. Indtil videre er det jo gået over alt forventning, men jeg har jo dit nummer, hvis jeg får brug for det senere. TUSIND TAK FOR HJÆLPEN, det var det hele værd.

 

Nu har vi endelig hørt fra den eksamen, de kom med resultaterne igår. Det gik over alt forventning, efter de har lavet karaktererne om, skal man have 02 for at bestå, og jeg rendte af med en 7´er, så det gik simpelhen over alt forventning. Har tænkt meget over "det du har gjort ved mig", og er lige forbavset hver gang, havde jeg da bare gjort det noget før.. Men igen, du skal have mange tak for din hjælp, du har gjort min hverdag lidt lettere.

 

Karina, gymnasieelev

 

 

Da jeg trådte ud af din dør, var jeg lettet, mere optimistisk og følte mig langt mere selvsikker. Jeg var lige pludselig klar over, at jeg havde gjort alt menneskeligt muligt for at forberede mig til eksamen og havde ikke længere behov for at sidde og terpe.

 

Inde til eksamen havde jeg også en helt anden ro, end jeg har haft tidligere. I dag har jeg så modtaget min endelige karakter og sidder nu ude i det gode vejr og nyder, at det kapitel er lukket.

 

Jeg kommer helt sikkert tilbage en dag. Som vi talte om, så er der sikkert flere aspekter af mit liv, der kunne blive bearbejdet... SMIL! Men lige nu er det egentlig helt ok at være mig.

 

A.C.

 

Jeg er nu endelig blevet student, så jeg synes lige du fortjener at høre hvordan det er gået. Eksamenerne er gået over al forventning. Jeg har husket på alle dine råd, og alt er bare gået så godt. Jeg føler nu, at det er mig der har overtaget styringen over den pressede situation ved en eksamen. Jeg har selvfølgelig stadig sommerfugle i maven, men det er gode sommerfugle!Jeg er utrolig glad for at være færdig, men jeg er ikke mindst lige så glad for at have overvundet angsten, og ingenting fremover skal nu hindres af eksamensangst! Jeg vil sige dig tusind tak og den bedste anbefaling til andre fremover.

 

Mona, student

 

 

Om stress:

 

"Jeg har det godt og har sænket min stress tærskel personligt som på arbejde. Jeg tror, jeg tog mig alvorligt sammen en dag og ændrede kurs, og siden har jeg været ovenpå.

 

Jeg tog simpelthen det valg at fokusere på det gode og positive i stedet for at lade alle de negative bekymringer have magt og ville egentligt på forhånd have sagt, at det var uladsiggørligt men... stor kraftanstrengelse og en skideballe fra en veninde, ["X"] som du faktisk kender, og så har det kørt siden.

 

Jeg har haft stor gavn at vores samtaler i dagligdagens arbejde som personligt og bruger det stadig... og har nok også fået en anden forståelse for mine patienters problemer."

 

Helle W., praktiserende læge (supervision og coaching).

 

Om selvværd og valg:

 

"Jeg havde ikke siddet her med nyt job, hvis ikke jeg var blevet coachet af dig. Så havde jeg hængt i de samme dårlige undskyldninger, som jeg har gjort de sidste to år".

 

Hanne Roed, sekretær

 

Om afklaring, fremtidsvalg:

 

"For mig var coaching et rigtigt godt redskab til at få afklaret og struktureret mine følelser og tanker omkring valg af ny uddannelse."

 

Ann Marcussen, tandtekniker

 

Om selvværd og håndtering af psykisk dårligt arbejdsmiljø:

 

Efter jeg startede ved dig, har jeg gennem din coaching virkelig fået nogle værktøjer til, hvordan jeg kunne klare mig igennem de værst tænkelige situationer på arbejdspladsen. Jeg kunne stå op om morgenen og gå på arbejde igen med oprejst pande, og når jeg blev sablet ned, begyndte det mere og mere at prelle af på mig. Jeg blev ikke kun stærkere udvendigt, men også indvendigt.

 

Jeanette H., bankelev

 

Om selvværd og retning:

 

Vi kan vel alle komme til at køre fast i livet, løbe tør for motivation, stirre os blinde på forhindringer og begrænsninger både privat og i arbejdslivet. Jeg kan varmt anbefale den starthjælp, Tine Baier tilbyder. Den klarøjede coaching er hurtigt og effektivt virkende uden at være overfladisk. Og Tine er en kvinde, som du nemt kan fatte tillid til - varmt empatisk, åben og ægte, livsklog og særdeles dygtig til at kommunikere, så det trænger ind på flere planer.

 

Hans Smith, journalist

 

Fra at havde været usikker, sur, trist, ikke synes, jeg var god nok og ikke helt vide, hvem jeg selv var, kunne jeg mærke en effekt fra første session hos Tine. Jeg havde overskud og følte, at enhver forindring på min vej kunne jeg nu klare.

 

Julie Kjærsgaard, studerende

 

Testimonial:

 

Som mentorcoach forundres jeg gang på gang af Tines fantastiske evne til at kombinere sin skarpe og professionelle sans for retning og mission med sin stærke feminine essens af ro, intuition og rummelighed. Jeg kan på mit varmeste anbefale Tine til alle, der ønsker en coach i særklasse.

 

Marie Steenberger, mentorcoach, coach og ernæringsekspert

 

Om selvværd og selvudvikling:

 

Tine har hjulpet mig med at blive mere afbalanceret både personligt og professionelt. Hun finder hurtigt kernen i såvel små hverdagsproblemer som komplicerede problemstillinger i følelseslivet eller på jobbbet. Som coach er Tine en solid guide for dig, der ønsker at yde dit bedste i enhver situation. Jeg er blevet gladere både som menneske, kæreste og skribent.

 

Jeppe Terp, tekstforfatter

 

 

 

Mind U  Immervad 1, 8000 Aarhus C  tlf.: 20 66 60 84  e-mail: info@mind-u.dk

Tine Baier

Cand.mag. og indehaver

Manning-certificeret lifecoach

NGH-certificeret hypnoterapeut

www.mind-u.dk © 2012

 
life coaching
 Bestil tid pr. e-mail her >>
 Kontakt mig på tlf.: 20 66 60 84
@  Tip en ven!