Aktuelt

 

 

 Bliv fri af (eksamens)angst,

 stress & tristhed m. forløb

 

 Kom i mål med dine ønsker

 med konkrete værktøjer

 

 

 

 

 

 

 

Målrettet samarbejde

 

 

 

 

 

Læs mere >>

x
Tilbagemeldinger

 

"Jeg havde ikke siddet her med nyt job, hvis ikke jeg var blevet coachet af dig. Så havde jeg hængt i de samme dårlige undskyldninger, som jeg har gjort de sidste to år".

 

Hanne Roed, sekretær

 

"Har tænkt meget over "det du har gjort ved mig", og er lige forbavset hver gang, havde jeg da bare gjort det noget før".

 

Karina J., gymnasieelev

 

Læs mere >>

x
Presse

 

Læs artiklerme

 

 

 

 

 

Læs mere >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personlig coaching

 

Ring eller mail på 2066 6084 eller info@mind-u.dk.

Nyt! Du kan også møde mig online på chatten www.hypnoterapihuset.dk.

 

 

Personlig coaching er et intensivt, fremadrettet samarbejde mellem dig og din personlige coach. Personlig coaching fungerer som en professionel, fremadrettet samtale, der baner vejen til din selvindsigt og dermed din forandring.

 

I et personligt coachingforløb bliver du mødt i øjenhøjde med empati, udfordringer og indsigter. Du får hjælp til at sætte din tilværelse og din indre dialog i perspektiv.

 

Med din egen motivation i ryggen bliver du med sikkerhed klogere på dig selv og dine mønstre, så du kan nedbryde dine barrierer for forandring.

 

Personlig coaching er for dig, der ønsker at arbejde sammen med en personlig coach for at få hjælp til følgende nøgleområder:

 

  • bevare fokus på sporet
  • bearbejde og perspektivere "modarbejdende" tanker
  • blive bevidst om mønstre, så nye vaner kan få plads
  • lægge håndgribelige planer eller aftale konkrete øvelser
  • holde fast i din værdi

 

 

Personlig coaching for børn og unge

 

Jeg har bred erfaring med coaching af børn og unge. Coachingens omdrejningspunkt kan være generthed, angst, utryghed eller en følelse af ikke at række til. 

 

Mange børn oplever overgangen fra barn til voksen (fra omkring de 11 år og frem) vanskelig, da de befinder sig i en rivende udvikling og kan støde på problemer i deres personlige relationer eller i det omgivende miljø, lige fra familien til vennerne og til sporten og fritiden.

 

I coachingen finder barnet et rum, hvor det kan udtale og udtrykke sig frit, og her finder vi sammen ud af, hvad der er svært, og hvordan vi afhjælper barriererne og arbejder os frem til det mål, som barnet ønsker og er motiveret for.

 

Blandt de unge er eksamensangst et centralt tema, som indgår som spidskompetence i min coaching. I et præstationsorienteret samfund oplever mange unge stor frygt ved at være i centrum for andres bedømmelse og vurdering og har svært ved at bevare roen og fokus på målet. Sammen afdækker vi de overbevisninger og tanker, der ligger til grund for denne frygt, så vi kan finde frem til, hvad der er realitet, og hvad der er forestillinger. 

 

Såvel børn som unge er gennemgående meget motiverede for at hjælpe sig selv og kompetente til at tilegne sig tankemønstre og teknikker, der fremmer deres vej mod målet.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mind U  Immervad 1, 8000 Aarhus C  tlf.: 20 66 60 84  e-mail: info@mind-u.dk

Tine Baier

Cand.mag. og indehaver

Manning-certificeret lifecoach

NGH-certificeret hypnoterapeut

www.mind-u.dk © 2012

 
life coaching
 Bestil tid pr. e-mail her >>
 Kontakt mig på tlf.: 20 66 60 84
@  Tip en ven!